Zing Zing Zing  

Nicolette Klein is als kind begonnen met vioolspelen, maar wilde al snel zingen. Op de middelbare school kreeg ze daar alle gelegenheid toe. Zanglessen volgden. Ze is afgestudeerd voor zang aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Als zangeres trad ze op met verscheidene bands in verschillende muziekstijlen en zong ze enkele jaren in het Haagse theaterrestaurant Goldmund. Ook verwelkomde ze muzikaal een tijdlang de bezoekers in de Rotterdamse schouwburg en trad op met het eigen programma “Blablabla”.                                    

Nicolette heeft een voorliefde voor het schrijven van (kinder)liedjes (singing/songwriting), alsook voor het schrijven van teksten/musicals. Ze geeft zanglessen, zangworkshops en bandcoaching op verschillende (muziek)scholen en heeft daardoor een brede ervaring met lesgeven aan kinderen en volwassenen. Haar leservaring kan ook ingezet worden bij het examenvak muziek, auditietrainingen enz.   

Zangdocent 

Nicolette

Ook verzorgt Nicolette met veel plezier een sfeervol jazz/pop programma, met bekende en minder bekende liedjes afgewisseld met

                            eigen werk

                                   

                             zang/piano


  Luister: https://vimeo.com/242357521


                         Voor boekingen :

                     info@zingzingzing.nl